U zoekt het beste voor uw kind. Uw medestander hierin is Gastouderbureau Spelen Is Leren in Almere. Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit van gastouderopvang. Door zorgvuldige selectie, advisering en coaching bieden wij vaardige gastouders. Wij werken hierbij volgens de methoden van VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie). Zo ontstaat het prettige speel- en leerklimaat waarin een goede start gemaakt wordt voor de basisschool. Neem nu contact met ons op.

Over onze gastouderopvang

Spelen Is Leren, dat is onze visie. Want vooral spelenderwijs, in eigen tempo, ontwikkelen de motorische, cognitieve en sociale vaardigheden van kinderen zich het best. Hiervoor bieden doelgerichte oefeningen in diverse situaties en vaardigheden meerwaarde. Het zelfvertrouwen groeit en een kind leert omgaan met zowel emoties als andere kinderen. Hiervoor is een veilige, huiselijke omgeving het best. Daarom is onze gastouderopvang in Almere kleinschalig: een gastouder heeft maximaal 6 kinderen in de opvang.

Hoe werkt onze gastouderopvang?

Uw aanmelding voor gastouderopvang in Almere is heel gemakkelijk maar tegelijk zorgvuldig. Tijdens de aanmelding legt u uw wensen vast in een intakegesprek, tijdens uw kennismakingsgesprek spreekt u met een geschikte kandidaat, tijdens het koppelingsgesprek maakt u met ons en uw gastouder praktische afspraken en in de proeftijd (zonder opzegtermijn) van twee maanden gaat u na of alles bevalt.

Gemakkelijk in uw agenda

Wij bieden flexibele gastouderopvang voor drukke ouders.Daarom denken onze gastouders met u mee. Immers kan het voorkomen dat u een plotselinge afspraak heeft, van dag wisselt met een collega of simpelweg iets later thuis bent. Of u heeft altijd een onregelmatig rooster. Dit alles is uitstekend te overleggen met uw gastouder. Meestal kan deze hierop inspringen.Extra kosten of administratieve moeite zijn hierbij niet nodig.

Trend: hoge kwaliteit

Niet alleen in Almere, maar ook in de rest van ons land gaat het goed met gastouderopvang. Volgens de eerste meting van de Landelijke Kwaliteitsmonitor Kinderopvang, uitgevoerd door de Universiteit van Utrecht en onderzoeksbureau Sardes, is de kwaliteit van gastouderopvang in Nederland voldoende tot goed.Spelen Is Leren speelt hierin graag een actieve rol, met de advisering en coaching van gastouders in en buiten Almere.

Recht op toeslag

Kiest u voor de gastouderopvang van Gastouderbureau Spelen Is Leren, dan heeft u recht op kinderopvangtoeslag. Wilt u weten aan welke voorwaarden u hiervoor moet voldoen, of hoe u deze kinderopvangtoeslag aanvraagt? Lees dan meer op de website van de Belastingdienst of bel gratis naar de BelastingTelefoon (0800 – 0543).

Call Now Button